Grafisk design

Få et smugkig på, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Det stilrene Skandinaviske look er velkendt verden over, og det giver god mening. Jeg er også af den overbevisning, at man kan nå langt med enkelthed. Du hjælper din målgruppe med hurtigt at få et overblik over hvem du er, og hvad du laver. Har du brug for et frisk nordisk pust, så kontakt Cesign.

Det har længe været uhyre vigtigt for mig at finde en grafiker som forstod bogens udtryk. Jeg havde nok ikke forestillet mig at jeg ville finde en grafiker som, i den grad, kunne løfte tekster og billeder op til en harmonisk helhed og en helt ny dimension. Den er blevet helt sig selv, gennem dit arbejde. Folks umiddelbare bemærkning når de får den i hånden, er at det er en smuk bog. Selv forlaget, som tilbød at lave det grafiske arbejde, har rost dens grafiske udtryk. Tak for vores fine samarbejde og for din grundighed, forståelse og indføling med “Der bor en engel i dit hus” 

Udtalelse af Lena Storm

Visuel identitet, POS-materialer, bogproduktion, webdesign...

Er du nysgerrig efter at vide hvad jeg kan gøre for dig? Så kontakt mig.

Grafisk design af outdoor

Få et smugkig på, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Tak for din grafik på delfin-infotavlerne til vores lille havn. De er blevet så flotte. 
En fin balance mellem vigtig information og de smukke billeder af delfinerne, der får mange af havnens gæster til at stoppe op og læse.
 
Tak for dit bidrag til (vist nok) Danmarks første offentlige info om delfinerne, der nu ses langs de danske kyster oftere og oftere. 

Sundby Mors Havn

Kontakt mig

Lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Redesign – website

til Line Frøslev (billedkunstner, kunstformidler og forfatter)

Jeg er imponeret over hvordan du har formået at skabe en hjemmeside, der lige præcis afspejler mig/min virksomhed og det jeg står for! Jeg havde på forhånd nogle idéer, men du formåede at gøre dem til så meget mere.

Du har virkelig mange gode idéer, som jeg slet ikke selv har tænkt på! Du har formået at gøre min hjemmeside interessant, overskuelig og indbydende. Og allervigtigst: Du har virkelig fanget den stemning, jeg gerne vil formidle gennem min hjemmeside Se her

Line Frøslev