Redesign af Vissing Fonden

Vissing Fonden ønskede et redesign af deres site.

Målsætningen var at modernisere og designe et mere overskueligt site. Som udgangspunkt skulle det være i samme genkendelige stil, så udfordringen var at modernisere med  eksisterende look. 

Se website her

Redesign af Line Frøslev

Line ønskede sig et redesign, som afspejler hende som billedkunstner, kunstformidler og forfatter.

Fokus var derfor at få pustet støvet væk, og fanget den stemning fra hendes kunstneriske sind, som hun gerne vil formidle online.

Se website her

Grafisk design – offline

I foråret 2020 opholdt en delfin sig i Limfjorden, her blev den over sommeren kendt fra nær og fjern. Derfor opstod der et behov for at informere turister og nysgerrige sjæle for hvordan man tager hensyn til havets pattedyr.

Jeg er stolt og beæret over, at jeg fik lov til at udarbejdet de større offentlige infotavler om delfinerne langs de danske kyster til Sundby Mors Havn. Her var det essentielle at få skabt en balance mellem informativ tekst på flere sprog, og billeder/grafik af delfinerne i de danske farvande.

Derudover har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med bogomslag og grafisk design til bogen Luca, en delfin i Limfjorden.

Grafiske opgaver

Jeg har efterhånden 15 års erfaring indenfor den grafiske branche, og har haft mange forskellige arbejdsområder.

Et af dem er, emballage- og private label designs (BtB). Min erfaring kommer både fra kommunikationsbureau, in-house afdelinger, freelancer og senest som selvstændig Grafisk designer. 

Her på siden finder du et lille udpluk af forskellige projekter.

Kontakt mig og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.