Få gode råd – tips og tricks

Jeg hjælper også gerne private eller mindre virksomheder, som har behov for sparring i forhold til grafisk design. 

Sidder I f.eks. selv med udarbejdelse og opsætning af nyhedsbreve, annoncer, skilte, præsentationer m.v?

Jeg kan guide Jer i den rigtige retning, og være behjælpelig, hvis I har behov for et kursus i grundlæggende principper indenfor grafisk design. Mangler I en designguide, hvor linjen bliver fastlagt eller en overskuelig personalehåndbog?

Har I behov for hjælp i en periode, eller en konkret opgave, så kontakt mig for en uforpligtende snak.

Services

Hvis du vælger at indgå et samarbejde med Cesign får du mulighed for at udfolde kreative, og til tider skæve idéer. Ved fælles hjælp fører vi dem til døren, og ud i den virkelige verden.

Grafiske kompetencer

Når du vælger Cesign, får du et samarbejde med en kvalitetsbevidst og hudløs ærlig grafiker. Jeg er struktureret, hvilket gør at mine opgaver altid bliver afleveret på bedste vis.

POS-materialer

Point of Sale materialer, eller som de fleste vil sige POS-materialer dækker faktisk over rigtig meget. Det er først og fremmest det materiale, som skal fremme og promovere dit salg eller et konkret produkt. Det er en af de mange faktorer for om du kommer ud over stepperne, og får succes i netop din virksomhed. Det er især vigtigt, hvis du bevæger dig ud på messer eller deltager i forskellige events.

Mine kompetencer

Jeg har en bred vifte af erfaring indenfor det grafiske felt. Klik ind og få et smugkig på hvad jeg kan hjælpe dig med.

Design af bogen "Der bor en engel i mit hus"

Design af magasiner og fagblade

Design af infotavler